Zadnje obvestilo prejemnikom mojih e-okrožnic

Tole je prepis vsebine e-pisma, ki sem ga pravkar poslal 335 prejemnikom mojih e-okrožnic, ki jih več ne bo. Preberite le, če ga niste prejeli in se želite (brezplačno) naročiti na moje tukajšnje objave.

Pozdravljene/pozdravljeni vsi skupaj!

Prijatelj Robert Goreta mi je usposobil naročniški nabiralniček, ki ga zdaj najdete pod vsako od objav na Podpalubju.

S tem postaja pošiljanje e-pošte skoraj povsem nepotrebno.

Ponujam vam torej štiri možnosti.

1. Če želite ostati moje bralke in bralci, obiščite mojo platformo Podpalubje (natančneje www.podpalubje.si). Spustite se na povsem na dno pod prvo objavo. Tam boste našli tale prijavnik:

e-novice-obrazec

Vtipkate svoj e-poštni naslov in kliknete na prijavno okence.

Potem greste v oddelek Prejeto svoje e-pošte in jo posodobite (update). Prikazalo se bo sporočilo z naslovno vrstico:image.png

­­Prosimo, potrdite prijavo na e-novice Podpalubje.si

Če sporočila ni, to pomeni, da ga je algoritem preusmeril v koš za smeti (trash) ali vsiljivo pošto (spam). Poglejte torej še tam.

Kliknite na vrstico

Klikni tukaj in potrdi prijavo na e-novice

in s tem postanete naročnica/naročnik.

Kadarkoli bom odtlej kaj objavil na Podpalubju, bo prispelo k vam obvestilo z naslovom in prvimi vrsticami, toliko da vidite, ali vas tema zanima ali ne. S klikom na gumb Preberi si objavo boste priklicali objavo.

2. Če vas moje pisanje ne zanima (več) oz. ste v adremi pomotoma, potem pač ne storite nič. Moja e-pošta ne bo več prihajala in problem bo torej rešen.

3. Če ste med tistimi redkimi, ki sploh ne uporabljajo interneta (razen za e-dopisovanje), potem mi posebej pišite na moj e-poštni naslov in mi to povejte. Preselil vas bom v zelo zoženo adremo tistih, ki jim bom na njihovo izrecno željo do nadaljnjega še pošiljal objave. Raje pa bi, da si dovolite izjemo in se naročite name. Prihranili mi boste delo.

4. Neglede na to, za katero od gornjih možnosti se boste odločili, lahko najboljše objave vidite TEDEN DNI PRED OBJAVO NA PODPALUBJU v spletnem časopisu Metropolitan, kjer imam znotraj rubrike Trendi odnedavna stalno nedeljsko kolumno pod naslovom Prosto po Prešerniku. Te objave bodo torej bolj sveže, pa tudi ilustrirane. Meni bi bilo seveda ljubo. da me obiščete (tudi) tu, kajti urednica Anja, ki je pokazala veliko mero srčnosti s tem, da me je povabila in mi dala proste roke, bo mojo zaželenost/uspešnost merila seveda s kliki na moje tamkajšnje objave. Če klikov ne bo, bo tudi kolumna kmalu ukinjena, taki so zakoni e-narave. Ne morem vam povedati, kako pomembno se mi zdi, da obstanem v Metropolitanu, kjer je publika številna in raznovrstna – morda je to moja prva priložnost, da lahko glede tega ali onega odprem oči tudi kakim povsem nepoučenim in neobveščenim, in tega si silno želim. Saj veste, pravi pastir išče izgubljeno ovčko, za tiste v obori mu je bolj malo mar.

Prisrčno vas pozdravljam!

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja