­­­­Wef in Wuf ali Prvo lajanje na Klausovo karavano

Dolgo že iščem prispodobo, ki bi ponazorila, zakaj mislim, da gremo v maloro – končno sem jo našel v Davosu.

tu bi šel kak posnetek smučarije v Davosu, če ne kar zbora dostojanstvenikov

Od 16. do 20. januarja, torej minule dni, je v švicarskem turističnem Davosu potekalo redno letno zasedanje Svetovnega gospodarskega foruma (SGF ali angl. WEF). Kaj konkretno so se zmenili na prosceniju (kaj šele v zakulisju), ne vem, saj tipkam tole še pred začetkom. Tema pogovorov, ki se jih bo udeležilo 2350 svetovnih voditeljev, politikov, gospodarstvenikov, vplivnežev in osebnosti, je “Sodelovanje v razdrobljenem svetu”. Naslov prevajam kot “Kako naj se globalisti zmenimo med sabo, da ne bomo neenotni”?

Za varnost udeležencev in nepristopnost kraja dogajanja bo poleg policije in agentov varnostnih služb skrbelo 5000 (pet tisoč) švicarskih vojakov. Ta oblika zaščite je nova. Vpeljali so jo na pobudo udeležencev.

Ogledal sem si povzetke nekaterih futuroplanskih objav na spletni strani WEF.  Najboljši zbiralci teh cvetk so na voljo morda v videih na spletišču News Punch (The People’s Voice), v katerih je obilo citatov, vzetih iz nastopov wefovcev. Za nastope brez bralnega “trotlbobna” je značilno, da se ljudem v žaru prostega govora kdaj tudi zareče in povejo več, kot je sicer zapisano v redakcijsko obdelanih dokumentih. Marsikaj pa se tudi nehote zapiše.

A za zdaj ljudje še znamo brati. Celo med vrsticami.

In berem::

WEF želi, da ljudje svojo bioenergijo nudimo na voljo za energetske potrebe umetne inteligence. (Ej, ali nismo tega videli že v Matrici, kjer smo bili baterijski napajalniki lastnih utvar?)

Zaradi adverznega učinkovanja osebnega prometa na planetno okolje predlaga WEF prepoved osebnih avtomobilov. (Kdor se bo že moral peljati, lahko avto vselej najame pri izpostavah WEF.)

V zvezi z gornjim WEF sanjari o “četrturnih velemestih”. Ta velemesta bodo sicer megalopolisi, ker pa bodo zasnovana tako, da bo vsak meščan imel največ četrt ure peš hoje daleč od doma vse, kar bi potreboval za preživetje – recimo menzo sojnolečnih vafljev ali dispenzorij s pomirjevali – ne bo treba nikomur imeti prevoznega sredstva.

Gre za dodelavo tistega, kar so pri WEF objavili že leta 2016 pod naslovom “Nič ne boste imeli, pa boste srečni”. Šlo je za uredniški nadnaslov eseja danske zelene poslanke Ide Auken, sicer Schwabove “mlade svetovne voditeljice”, ki je tedaj za potrebe WEF napisala in objavila esej z naslovom “Dobrodošli v letu 2030; nič nimam, nobene zasebnosti ne uživam, življenje pa še nikoli ni bilo boljše”. Spis je napovedoval svet, v katerem zasebna lastnina ne bo potrebna, saj bo vse – vozila, obleka, tehnika – na voljo po želji. Energija bo namreč “čista” in “zastonj”. WEF je prispevek leta 2022, ko je ta začel vzbujati pozornost, izbrisal. A sem ga našel v reviji za milijonarje Forbes (glej https://tinyurl.com/yckpct6s).

Infantilna utopija Aukenove se šele na koncu eseja prelomi v lamentacijo: “Najbolj me skrbijo ljudje, ki ne prebivajo v našem velemestu. Ti, ki so se izgubili na poti. Ti, ki so se odločili, da je vsa ta tehnologija postala že preveč. Ti, ki so se počutili odveč in nerabni, ko so roboti in umetna inteligenca prevzeli velik del tistega, kar smo delali. Ti, ki jih je politični sistem ogorčil in so se obrnili proti njemu. Ti živijo drugačno vrsto življenja zunaj velemesta. Nekateri so ustanovili drobne skupnosti, ki se same oskrbujejo. Druge pač ostajajo v praznih in zapuščenih hišah v vasicah iz 19. stoletja.”

No, pravim jaz, torej je še upanje za človeštvo.

A kaj bodo ti izrinjenci ali samoizobčenci jedli?

WEF se namreč zavzema za popolno odpravo rejnega mesa, ki naj ga zamenja mikroživad, kot se po novem pravi gojenim insektom. (Skladno s sklepom Evropske komisije in odredbama Evropske agencije za zdravo prehrano se je proces svobodne insektizacije človeške prehrane že začel: s 24. 1. 2023 pridejo v prodajo prehranski izdelki, ki vsebujejo (v različnih manj opaznih oblikah in agregatnih stanjih) hišne murne, dva dni zatem pa bo tržišče preplavila ponudba zmesi iz malih mokarjev. Organa sta zavrnila pomisleke in ugovore, češ da vsebujeta ti vrsti v svojih beljakovinah alergene. Odredbi sta že zavezujoči za celotno območje EU.

Tegale murna lahko pošljem kot sliko posebej Je iz neke stare knjige.

Ko smo že pri tem. Bill Gates, eden od najbolj izpostavljenih in najbogatejših članov wefovske kabale, se je že zavzel za obvezno vakcinacijo govedi, perutnine in druge živadi, ki nima svobodne volje in se torej ne more sklicevati na svobodo izbire. To bo po njegovem eleganten način, da se obide trenutna nezaupljivost človeštva glede mrna in drugih genskih vakcin: komur se bodo smilili murenčki, bo po ovinku prejel mrnovske proteine v mesu živadi.

WEF predlaga tudi vsesplošno evtanazijo psov in mačk.

Tudi s tem ukrepom naj bi, tako kot z iztrebljenjem govedi, zavrli segrevanje ozračja.

Lastniki bodo smeli izgubo nadomestiti z mrzlokrvnimi kačami in želvami, ki imajo majhen dušični učinek.

Kaj pa druga zabava?

Ta bo prek bioreceptorjev itak na voljo v vsaki glavi, kamor bo implantirana. Ne več kruha in iger, pač pa droge in iger jim dajmo.

In seks?

Hm, ta je resda problematičen, saj je njegova končna posledica ne glede na prizadevanja Cerkve in rojstne kontrole razmnoževanje ljudi.

WEF zato predlaga spolna razmerja zgolj z nizkoraslimi oziroma med nizkoraslimi osebami, kajti plodovi take ‘prokreacije’ bodo manjše rasti in bo njihov škodljivi ogljični odtis manjši.

Z istim plemenitim namenom boja proti preobljudenosti WEF predlaga odpravo kulturne in pravne prepovedi starostne vrzeli med osebami, ki se spuščajo v spolna razmerja.

Seks s še neplodnimi otroki namreč ne spodbuja razmnoževanja in mora biti torej socialno zaželen. O diskretnem vplivu WEF se lahko danes prepričate na YouTubeu, kjer ni več možno kritiziranje in omalovaževanje pedofilov, saj so ti, podobno kot istospolno in večspolno usmerjeni, le “ogrožena manjšina”. V nekaterih državah, kjer so na oblasti Schwabovi mladi globalni voditelji, recimo v Franciji, je že odpravljena zapora “privolitvene dobe”, pod katero privolitev v spolne odnose sploh ni mogoča. Seveda, saj ljudje kot biokemični algoritmi itak nimamo svobodne volje. Če malček ne zna izraziti nedvomnega nestrinjanja, naj pač potrpi.

Kontradiktorno se zdi, da WEF, ki vse bolj odkrito govori o nujnosti depopulizacije, obenem z vsem srcem podpira vakcinacijske zakone. Dokler si ne ogledamo statistik, ki izkazujejo upad živorodnosti in porast jalovosti v obdobju kmalu po začetku množičnih vakcinacij.

Mačko se da odreti sicer na več kot en način. WEF se v boju za poenotenje fragmentiranega (grdo ime za “policentričnost”) sveta že od leta 2018 javno zavzema in pospešuje implementacijo omrežja 5G. Ta pri otrocih, kot poroča eden največjih hrvaških znanstvenikov, mikrobiolog Krešimir Pavelić, tanjša debelost lobanjskih kosti in veča prepustnost žarčenja. Enako se (še posebej, a ne zgolj) pri otrocih od izpostavljenosti žarčenja rapidno tanjša možganska skorja, kar vodi v bebavost celo še bolj učinkovito kot drogiranje. V ZDA ima svoj mobitel 75 % štiriletnikov. Tudi to bo torej do neke mere pomagalo pri depopulacijski politiki, ki jo je v “fragmentiranem svetu” tako težko implementirati z eno potezo.

Jedrska vojna borcev proti klimatskim spremembam sicer ne navdušuje brez rezerve.

Ko je velemagnat George Soros maja 2022 na zasedanju WEF zatrdil, da je zdaj prva naloga človeštva angažma v vojni v Ukrajini, ki naj ima torej prednost pred vojno proti klimatskim spremembam, je bil kritiziran od za čisto življenje zainteresirane javnosti.

Kakorkoli, po implementaciji vseh zgornjih ukrepov bo od današnjega človeštva ostalo bore malo. Uresničujejo se Hararijeve besede, da so ljudje “tako kot virusi ali banane le biokemični algoritmi, ki jih je mogoče dekodirati”, tako da nas algoritmi poznajo bolje, kot poznamo sami sebe”. To velja seveda le za rajo, elita pa bo, kot je bilo obljubljeno že Evi v raju, “kakor bogovi”.

Oblastniki bodo imeli božjo moč “kreacije in destrukcije”, a kaj narediti z ostanki? No, Bill Gates se je domislil in že patentiral ekskluzivno pravico do kompjuterizacije človeškega telesa. Hibridnost med “hakirano živaljo”, robotiko in umetno inteligenco bo brez dvoma sprostila mesne rezerve človeštva, tako da lahko na tržišču kmalu pričakujemo soylent greena (če se kdo še spominja, kaj je to, sicer pa pobrskajte).

Dostojevski je imel prav: “Če ni Boga, potem je vse dovoljeno.”

Pri WEF bi, če bi se zmenili za mojo malenkost, seveda rekli, da sem prav jaz eden tistih neprilagojencev, ki bi si radi vse dovolili: Da nisem sociabilen. Oni pa da so tukaj za to, da naredijo red med takimi razdrobljenci, ki ne želijo sodelovati. Kmalu bodo lahko dovoljenja in blagoslove in prepovedi in kazni zakonito izdajali prek svojih opričnikov pri WHO, uveljavljali pa, če ne bo šlo zlepa, prek botre smrti v službi Nata.

Kaj pa pravite vi, kdo ima prav – Wef ali Vuf?

Nujno pojasnilo: za namen tega bevskanja sem si vzdel ime Vuf kot primerno za psa, ki laja na karavano, ta pa gre naprej.

Naslednjič pa še kaj o tem, kdo ali kaj je Klaus Schwab.

Vaš Vuf

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

En komentar

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja