Odjava in Vabilo

Ojla, javljam, da sem po desetdnevni izčrpavajoči borbi z boleznijo še neznanega izvora reč potrjeno prebolel (res pa je, da pričakujem, da se bo še vrnila). Vendar se počutim po tej zmagi tako zbit, da se bom za vsaj teden dni umaknil v klavzuro. V tem času bo žal zavračana tudi vaša e-pošta zame, tako da je morda najboljše, če me začasno brišete iz adreme.

Lepo se imejte, javim vam se spet, ko se vrnem.

V nuji bom dosegljiv (vsaj občasno) na 040 30 84 87. A sms-jev ne berem. 

Branko

PS: Pravzaprav se vam javim še enkrat, rad bi opozoril na genialnost keramike moje sosede Marje Prelovšek, ampak kot vse genialne osebe se ne meni ne za slavo ne za prodajo, pa mi ni poslala likovnega gradiva. Ko ga pošlje, ga prepošljem. Razstava je še vedno na ogled na njenem vrtu na Grampovčanovi, vendar je mogoče ob ogledu opraviti tudi kako dobro kupčijo. Moja hiša je že polna njenih umetnin, tako da pozivam vse vas, ki date kaj na lepoto in izvirnost, da se oglasite. Magari mimogrede vržete pogled čez ograjo in po oknih. Napole0on je namenil ves svoj genij temu, da bi o njem govoril ves svet, Marja Prelovšek namenja svojega temu, da ostaja javnosti neznana. 

Blažena anonimnost, pravim z njo, vendar, če nič ne prodaš, postaneta hiša in delavnica tako natlačeni z umetnostjo, da ni več kje kaj novega postaviti! Prisrčno vas vabim na Grampovčanovo, orientirajte se po više ležeči vrsti 4 belih garažnih vrat ob cesti — hiša je na severni strani.

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja