Nekdo se zmeni za Podpalubje

Google mi predlaga, naj se radujem, ker imam 15 klikov. Hm.

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

En komentar

  1. Branko, se ni za obešat na ta podatek, ki samo pove, kolikokrat je bilo odtipkano v google neko iskalno geslo in se je po poti iskalnika prišlo do te strani. Večina tvojih bralk pa verjetno uporablja bližnjice za tole podpalubje in ga po želji tudi deli drugim mimo iskalnika. Sploh se moraš najprej vprašati, iskanje katerih besed bi želel, da pripelje do tele strani. Zdaj je to verjetno Branko Gradišnik, morda anticepilstvo, morda teorija zarot, verjetno potovanje po Korziki… Če si želiš to razširiti, moraš temu prilagoditi naslove, ključne besede, redno deliti objave in izseke na FB in Twitterju sam in pa preko relativnih vplivnežev na tvojo diskretno prošnjo ali pa da čakaš na nek slučajen preboj, itd itd itd. Predstavljaj si, da bi ti malo srfal po internetu in iskal točno to, kar ta stran sicer ponuja – kaj bi vtipkaval v iskalnik in na kaj bi od ponujenega potem dejansko kliknil?

    Sploh pa bi bilo verjetno bolj simpatično, avtentično in produktivno, da se ne obremenjuješ toliko z dometom. Ti piši iz srca, potem pa kar se bo uveljavilo in razširilo, se bo, kar pa ne, pa pač ne. Težko kogarkoli na silo ženeš k nahajališču biserov, nemogoče pa na silo pripraviti k iskrenemu navdušenju. Ti pa imaš že zelo pisano zgodovino raznoraznih bleščečih bisernih preskokov iz zagrizenega navdušenja do zagrizenega nasprotovanja istim zadevam, ljudem, principom, dietam, itd itd itd.

    Kaj pomeni tole tvoje razočaranje nad sledilci tvojim idejam, nad kupci tvojih knjig? Ob tem, da ti vsega tega sploh ni treba, verjetno si že v penziji, verjetno nisi tako premožen, da si ne bi želel biti še bolj, ampak a se ti je res treba tako prizadevat za vpliv in zaslužek? Zdiš se zelo zadovoljen sam s sabo in svojim življenjem, razen da ob tem presenetljivo močno potrebuješ še zunanje potrditve.

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja