Kdo naj sliši drevo, ki pade v samotnem gozdu?

Kopija pisma, ki sem ga zdajle poslal na naslove v ukinjani adremi

Pozdravljeni in brez zamere.

Vem, da sem vam obljubil, da ne bom več pošiljal okrožnic, razen seveda kadar kaj tujega prepošiljam. Naj tokrat najprej poskrbim za to: tule imate film, ki nazorno prikazuje, kaj nas čaka, če SZO / WHO dejansko postane naš Gospodar. Edini izhod je dejanski izstop iz organizacije, preden bodo začela (predv. konec leta) veljati nova pooblastila, ki bodo potlej zavezujoča in izterljiva, če bo treba, tudi z oboroženo silo (Unprofor et al.) . Dotlej je treba poskrbeti vsaj to, da za to skrajno nevarnost zve vsak državljan Slovenije, kajti če ne bo nihče nič vedel, se nikakor ne bomo mogli postaviti zase. Prosim, vzemite resno! Ne računajte s tem, da plandemični scenarij razpada v baražnem ognju množičnih odkritij o škodljivosti cepljenja ipd. Po kovidu bodo stregli z drugimi povodi za prisilno cepljenje in druge ukrepe. (Pa tudi danes, ko čezmerna smrtnost kovidsko neokuženih državljanov Britanije, Nizozemske in Švice že nakazuje tragedijo, kaj tragedijo, katastrofo nacij, ki so se poslušno cepile, Beovićeva povsem noro napoveduje nov poživitveni odmerek kot nujni pogoj za pridobitev certifikata.) Tanja Fajon se je v Davosu zahvaljevala, češ da je svetovni red nad nacionalnimi interesi, se slikala z Gebreselasijem in mu zagotovila: “Računajte z nami!” Tu ne bo šlo več samo za kovid in ukrepe in prisilno cepljenje, ampak za popoln nadzor globalistov nad človeštvom. Če se ne bomo organizirali do te mere, da nas bo slišala ostala Slovenija, bo po nas. Tule je link:

No, zdaj pa lahko v podobnem duhu nadaljujem o povsem drugi reči. Namreč, na Podpalubje, ki sem ga prav minuli teden dal izboljšati s tem, da omogoča zastonjske abonmaje, se je v teh dneh naročilo reci in piši 25 abonentov — izmed 335 stalnih prejemnikov in prejemnic mojih okrožnic. 

Halo?

Mislil sem, da vas moje objave zanimajo oziroma da me radi berete. Odziv, pa celo ob koncu tedna, ko ima vsak čas za surfanje, pa je tako mlačen, da sem zdaj kot polita kura. Vsiljujejo se mi malodušne misli: ali naj res pišem za 25 ljudi?  Ali ne bi bilo boljše, če zamahnem z roko nad vsem skupaj in grem pisat roman? Ta lahko, tudi če ostane v tem našem času zaradi cenzure v predalu, kdaj pozneje vseeno postane klasika. Objave v Podpalubju pa so reakcija na našo vsakdanjost in sočasje. Seveda ne bodo preživele, čas jih bo poteptal. 

Ali pa grem na en sprehod s kužki več, pa bo?

Zavedam se, da imate še druge informacijske vire in da prihajajo v vaše nabiralnike vse mogoče reči,od katerih so mnoge morda bolj aktualne in potrebnejše od mojih. Ampak saj tu niti še nismo v fazi, ko bi kdo kaj bral. Smo v fazi, ko naj bi se moji zvesti bralke in bralci pač prijavili na mojo stran, da bodo potem brez kakih obveznosti prejemali obvestilca o mojih objavah. Koliko jih bo potem reagiralo, je pač stvar vsakega posameznika (čeprav se mi srce trga onb misli, da govorim v prazno). A potem si bom lahko vsaj domišljal, da imam recimo 100 bralk/bralcev. To bi, si mislim, preprečevalo, da me mine vsa volja. Saj te objave ne služijo moji samoljubnosti, njihov namen je, da bi si drugi z njimi pomagali, ker učijo sožitnost do soljudi in do okolja.

Ne vem, no. Mogoče sem premalo potrpežljiv in bi moral samo potrpeti in se tolažiti z zakonom narave, ki je tak, da iz malega raste veliko … Vendar imam 72 + let, a v resnici jih niti nimam, ta leta sem namreč že zapravil, imam jih le še teh nekaj naslednjih, ki pridejo zdajle, let, ko bom, upam, še ohranil jasne misli in vedrino duha, da bom za kako rabo.

Torej vas prosim, uporabite nekaj minutk tega konca tedna za to, da se prijavite na Podpalubje. Na vstopni strani je že neki gumb Naročanje na e-novice, tega pritisnite, prosim lepo.

Hvala!

In zdaj nujna navodila:

Odpre se vam maska z dvema gumboma. V levega vpišete svoj e-naslov, s klikom na desnega se prijavite. 

V tem hipu se bo prikazal filter za izločanje botov (ker platforma WordPress ne mara njihovega špicljanja in ovajanja). Če vam prepisovanje črk ne gre od rok, kliknite na ikonico zvočnika spodaj pod napisom, in potem vtipkajte narekovane črke. Tu je problem samo, da je glas angleški in torej morate poznati izgovorjavo črk angleške abecede. Meni je to lažje kot ugibanje, katera črka je mala in katera velika…

Ko to opravite, pa pojdete v svoj email predal (prejeta pošta). Tam bi vas moralo čakati pisemce, v katerem je treba potrditi, da ste res naslovnik, za katerega se izdajate. Tudi to je varovalo pred impersonatorji, lažnimi prijavami  ipd. Če tega obvestila ni, ga iščite v vsiljeni (promocijski) pošti ali pa v košu (smeteh). V pisemcu je klik, ki ga je treba potrditi. POTEM BOSTE PREJEMALI OBVESTILO O VSAKI MOJI NOVI OBJAVI nas Podpalubju, spremljalo ga bo razen linka tudi nekaj začetnih vrstic mojega teksta, da se boste laže odločili, ali vas sploh zanima.

Še če se kaj zakomplicira, vam vse skupaj ne bo vzelo več kot pet minutk.

Hvala in upam, da se beremo.

LP Branko

PS: To pošto boste prejeli tudi abonenti. Ne želim namreč špijunirati in zato ne vem, kdo se je naročil, znano mi je samo število prijav. 

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja