Kar sem razposlal svoji adremi na Gmailu

12. novembra 2022

Hoj, polagoma se selim na WP.

Naslov je spodaj. Upam, da se vam bo odprl dostop. Tam sem objavil za zdaj dve reči, ki ju ni na FB ali med okrožnicami. V prvo (O meni) pojasnjujem razloge za selitev, v drugi pa opisujem čudno doživetje iz minulega tedna. 

Ša nekaj bi rad povedal. Mislim, da sem vas z okrožnicami utrudil in utrdil. Nekateri sicer odpirate priponke in berete vsebine, to vem po vaših odzivih, mnogi pa najbrž samo zmignete z rameni, češ spet Gradišnik, in se ne menite za to pošto. To povsem razumem in tudi sam počnem tudi pri pošti ljudi, ki jih zelo cenim. Časa je kratko malo premalo, da bi brali in gledali vse. Vendar pa zato prihaja do kratkega stika, kadar komu pišem osebno pismo, pa to spregleda. Tako ne prejemam odgovorov na reči, ki bi si odgovor nujno in samoumevno zaslužile, če bi jih naslovljenec prebral. Včasih gre to v mojo škodo, včasih v naslovljenčevo. Zato mislim, da prihaja čas, ko bo mogoče rešiti ta problem s tem, da okrožnic ne bo več. Kdor bo kaj prejel, bo vedel, da je namenjeno njemu. Kdor bi rad pa še vedno bral kaj mojega, namenjenega širšemu krogu, se bo pa lahko naročil na moji domeni na WP. Kako se to naredi, ne vem. Ta mesec bo torej prehoden, vseeno pa vam spisa o Stanetu Pevcu ne bom pripel, ker si prav želim, da pokukate na Podpalubje — tako sem poimenoval novo domeno, naj živi kontinuiteta. Kdor se bo tam naročil kot abonent, bo pa potem itak prejemal od tam objave, od mene osebno pa osebno pošto.

Paradoksno je, da nekateri ne boste odprli te pošte in ne boste nič vedeli o tem, kaj se dogaja. A ker bodo to prav tisti, ki okrožnic ne berejo, ne bodo torej nič prikrajšani, ko ne bodo več prihajale. Tako se bo zadeva sama od sebe uredila v obojestransko zadovoljstvo.

Še tole, dokler sem še v kancliji. Obenem sodelujem bolj diskretno pri snovanju širše platforme, namenjene združevanju “zarotoznanskih” piscev in bralstva. Glede tega pričakujte “okrožniško” vabilo.

Spodaj pa je link, ki dela iz zgornje vrstice vašega iskalnika.

www.podpalubje.si

LP Branko

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

4 komentarji

  1. Vsa podpora vztrajnosti, zavzetosti in casu, ki si ga vzames, tudi za to pisanje! NE SKRBI. NE BODI ODVISEN OD ODGOVOROV NITI OD TISINE. Ce tako cutis in te zene notranji ogenj(in se kaj!😉) – pisi! Narediti, kar vemo, da je treba narediti in NE BITI ODVISEN OD REZULTATOV – JE POT.Seme je treba posejati – in zaupati v to, vsako ima svoj cas da vzkali. In tudi, da kasno ne obrodi in kaksno ne vzkali…nikoli. Desettisoce pa znova in znova. In kaksno, ko to najmanj pricakujemo. LpD

  2. Branko hvala. Sem prebrala in če bom v dobrem moodu, bom vztrajala še naprej.
    Pozdravček
    Saša

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja