In vendar se premika!

O gibanju proti rusofobiji

Pozor, pozor!

Prijateljica mi je javila, da obstaja Gibanje Slovenija proti rusofobiji: Delujejo žal na FB, ki sem ga sam iz ne le meni znanih razlogov zapustil in se ne nameravam vrniti niti kot tisti general, ki se je vrnil v Santo Domingo in se grozno maščeval.

Skrbniki so Žiga Pavšič, Nemec Igor, Nataša Gojkovič.

Prejel sem tudi naslednje obvestilo, toliko da boste videli, kako gre to. Namreč kako da se ne meni ne vam (razen Radmile) ni sanjalo o skupini s tisoč člani! Pa še dve drugi skupini delujeta!

***

Obvestilo vsem članom in članicam

Skrbniki FB strani Slovenija proti rusofobiji zadnje čase opažamo, da se objave, doseg omenjene strani in predvsem naše dogodke, ki jih organiziramo, iz ‘neznanih’ razlogov zavira pri širjenju. Gre za zaskrbljujoč trend ti. mračenja, ki ga socialna omrežja (tudi FB) v sodelovanju z vladami na zahodu vedno pogosteje uporabljajo zoper skupine, ki ne delijo mainstream diskurzov na določene tematike, trenutno predvsem konflikta v Ukrajini. Ker nimajo formalnih razlogov, da bi nas ukinili, poskušajo zmanjševati vidnost skupine, da bi nam sledilo čim manj ljudi.

Razlog je seveda preprost. Poleg dveh podobnih, z nami pobratenih skupin, je Slovenija proti rusofobiji s 1600 člani ena najmočnejših FB skupin pri nas, ki delijo tudi drugačen pogled na vojno in informacije brez EU cenzure. Omenjena FB skupina sodi v sklop Gibanja Slovenija proti rusofobiji in že dalje časa nam je znano, da gibanje s svojim delom spravlja ob živce tako MZZ kot ukrajinsko veleposlaništvo, vendar nam kot rečeno, pravno ne morejo nič. Zato nas poskušajo utišati na tak način in z medijskim bojkotom.

Skrbniki želimo s tem odgovoriti na vaša vprašanja v zvezi z domnevno ‘nevidnostjo’ skupine, obenem pa sporočamo, da se ne bomo pustili, pa četudi bi morali naš boj proti vseevropski cenzuri nadaljevati z deljenjem letakov po ulicah. Vi pa lahko pomagate tako, da nas čimbolj delite in podpirate pri dogodkih.

Hvala

GSPR

***

Sam pripominjam samo še tole. Kdor se (razlogov se ne manjka) ne želi izpostavljati, lahko preusmeri moje protivojne objave v spem. Ne bom nič zameril. Pomaga lahko itak vsak še kako drugače.

Hvala za posluh.

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja