Da ne bodo mirovniki izumrli …

HOLAJ, TOKRAT SI DOVOLJUJEM SI NAREDITI IZJEMO IN VENDAR PREPOSLATI SVOJEMU KROGU SPODNJE VABILO PRIJATELJA VOJKA KOGEJA. POSEBEJ OPOZARJAM TUDI NA E-RAZLIČICO KNJIGE ABELOWA, IZ KATERE SE BOSTE LAHKO POUČILI ŠE VELIKO VEČ VEČ.

ZDRAVSTVUJTE!

BRANKO

———- Forwarded message ———
Od: Vojko Kogej <vojko.kogej@gmail.com>
Date: V pon., 17. apr. 2023 ob 22:58
Subject: 21. 4. Protest proti vojnemu hujskaštvu (17.00, Prešernov trg)
To:

V Ljubljani bo, v PETEK, 21. APRILA 2023, ob 17.00, na Prešernovem trgu, Protest proti vojnemu hujskaštvu. 

Mislim da je prav da Potest proti vojnemu hujskaštvu podpremo s svojo navzočnostjo in damo s tem politikom vedeti, da naj začnejo delati za ljudstvo in ne proti njemu!

Vljudno vabljeni)! 

To pismo pišem mnogim saj želim pomagati da preprečimo umiranje, škodo, vojno, ki lahko prinese uničenje planeta, edinega ki ga imamo! Politiki kot hipnotizirani ponavljajo laž o neizzvanem napadu na suvereno državo (provociranje je trajalo najmanj osem let, o suverenosti Ukrajine pa težko govorimo), pošiljajo orožje nacionalistično in nacistično vodeni državi, govorijo da smo v vojni mi in o zmagi nad Rusijo, o miru pa nihče! Nekateri bi iz prilivanja bencina na ogenj kovali še dobiček! Drugi bi nas za svoje ali strankarske pritlehne cilje sprli z večino sveta! Mediji hujskaštvo podpirajo, pri tem pa debelo lažejo in cenzurirajo. Krvave roke imajo oboji! Kakšen smisel ima (kakršnokoli) zdravstvo, višje pokojnine, brezplačne malice, UTD in raziskovanje vesolja, če nas ne bo? Kakšen smisel ima svet v katerem Slovenije, Rusije, Evrope, itd ne bo?

Večini sem poslal PDF knjižice Benjamina Abelowa “KAKO JE ZAHOD PRIPELJAL VOJNO V UKRAJINO” s podnaslovom “Kako je politika ZDA in Nata pripeljala do krize, vojne in do tveganja jedrske katastrofe”. Če sem na koga nehote pozabil in je še nima, a si jo želi, naj me prosim obvesti. Medtem je bil izjemno obiskan in neverjetno zanimiv pogovor ob izidu knjižice tudi v papirnati obliki. Prizorišče je bilo nabito polno in na koncu so sledila vprašanja. Na srečo je posneto: https://www.youtube.com/watch?v=tO5qKomvW7k&t=3058s

Na Protestu proti pošiljanju orožja Ukrajini, 24. 2. 2023 je bilo kar 11 govornikov. Tu jih je nekaj:

Arhitekt in mislec Ira Zorko, prvopodpisani pod mirovno pobudo skupine slovenskih razumnikov (https://www.samozalozba.si/poziv-k-mirovni-vlogi-slovenije-v-vojaskem-spopadu-med-zahodom-in-rusijo/)

Violeta Tomić o nacizmu in “demokraciji” v Bruslju:

16-letni srednješolec o topovskem mesu:

prof. Albert Avguštinčič 

Vojko Kogej: Kako Ukrajina streže po življenju slovenskim novinarjem, o ukinitvi ruskega kulturnega in znanstvenega centra v Ljubljani na podlagi laži medijev, o glasovanju Zlovenije v OZN za nacizem (proti ruski resoluciji proti poveličevanju (neo)nacizma) itd)  in o članstvu v zločinskem Natu:

Ostale govornike vam bo youtube ponudil sam. Morda sami najdete politika, ki je bil izžvižgan.

Sledil je Protest za izstop iz Nata, 31. marca 2023. Posnetek SLM (Stop lažnivim medijem): https://www.youtube.com/watch?v=TdrB9k3IJB0

Napoved protesta Proti vojnemu hujskaštvu, 21. 4. 2023, je tudi na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/623354292970742?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22home%22%7D%2C%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

P. S.: Na protestu bo mogoče dobiti brezplačen gverilski samizdat Kažipot. Na voljo bo omejena količina.

Se vidimo!

Lep pozdrav,

Vojko Kogej

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Prijava na obvestila o novih objavah

Vse o naši politiki zasebnosti

Delite naprej ....

Komentiraj zapis

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja